TOT Volgend jaar!

Carnaval 2024 op het Raadhuisplein

Het Mays PaleisCarnaval in made

Feest op de May presenteert Het Mays Paleis! 
5 dagen feest in de tent op het Raadhuisplein in Made. Samen met verschillende artiesten & DJ’s is het iedere avond weer een groot feest!

Naast de feestavonden vind je in Het Mays Paleis ook activiteiten zoals De Beste Juin, De prijsuitreikingen van de grote- en kinderoptocht & natuurlijk het Snotpinnekesbal.

Splinternieuw op de May, dé carnavalstempel waar van vrijdag tot dinsdag alleen nog maar in polonaise wordt bewogen.

Carnaval in Made

ArtiestenDe Gangmaokers

De line-up voor carnaval 2024 volgt later...

ProgrammaLeutschema

Het programma voor carnaval 2024 volgt later...

Paleis InfoAlle info op unnen 'oop

Toegang & Leeftijd

Het Mays Paleis is een gratis evenement. De minimumleeftijd voor toegang is 18 jaar, met uitzondering van de vrijdag februari. Op Vrijdag is de minimumleeftijd 16 jaar.

Overdag zijn alle leeftijden welkom, mits begeleid door een volwassene. Na 19.00 uur is de minimumleeftijd voor toegang 18 jaar.

Let op: Bij de entree word je leeftijd gecontroleerd aan de hand van een geldig legimitatiebwijs. Zorg dus dat je deze bij hebt!

Toiletten & Lockers

Op het terrein zijn voldoende toilletten aanwezig.

Je kunt gebruik maken van onze lockers om je jas of tas op te bergen. Er is geen garderobe aanwezig.

Let op: Alle lockers worden dagelijks leeggehaald. Vergeet je spullen dus niet als je uitgefeest bent!

Locatie & Feesttent

Het Mays Paleis vind je tijdens carnaval 5 dagen lang op het Raadhuisplein in Made. De feesttent is overdekt en verwarmd.

Drinken

Aan de bar heb je de keuze uit verschillende dranken. Naast Frisdranken schenken we ook witte wijn (droog & zoet), (rosé)bier, Bacardi Razz / Cola en Water.

Betalen & Munten

Gedurende Het Mays Paleis betaal je aan de bar met munten. Deze zijn op het terrein verkrijgbaar. Betalen kan zowel contant als per pin.

 

Lockers

Op het terrein van Mays Paleis zijn lockers te huur. Scan hiervoor de QR-code welke je tegenkomt op het terrein.

 

 

Immer Hansi

5 dagen feest in Made!

Iedere dag is er wat te beleven in Het Mays Paleis. Van activiteiten in de middag tot de grandioze feestavonden met verschillende artiesten. De Grote- en Kinderoptocht kun je bekijken vanuit de overdekte luifel onder het genot van een drankje. Ook de prijsuitreiking van de Grote Optocht maak je mee in de Mays Paleis feesttent. De prijsuitreiking van de Kinderoptocht vindt buiten plaats onder de luifel van de grote feesttent. Daarnaast vind je ook het Snotpinnekesbal en De Beste Juin bij Het Mays Paleis.

Naast de 18+ feestavonden hebben we op vrijdag speciaal voor de jongeren een 16+ feestavond. Natuurlijk is ook 18+ op vrijdag welkom. Vanaf zaterdag hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar vanaf 19.00 uur.

De feesttent is de hele dag, vanaf openingstijd, geopend. Ook tussen activiteiten door. Entree is alle dagen geheel gratis. Tot 19.00 uur zijn alle leeftijden welkom.